Корзина
58 отзывов
Mfishka - товари для дому
Фильтры
Цена
Наличие
Акция
График работы
  • Понедельник
    09:0020:00
  • Вторник
    09:0020:00
  • Среда
    09:0020:00
  • Четверг
    09:0020:00
  • Пятница
    09:0020:00
  • Суббота
    09:0018:00
  • Воскресенье
    Выходной
Контакты
+38 (096)1837891
менеджер
Mfishka - товари для дому та сім'ї
УкраинаЛьвовская областьЛьвов
mfishka.info@gmail.com+380634430362+380634430362
  • Viber0961837891
+38 (096)1837891
+380961837891

Мангалы, барбекю, гриль

Тандир — це унікальна піч, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу. Також можна приготувати будь-які перші страви і плов.

Тандир - піч-жаровня, мангал особливого виду для приготування їжі у народів Азії. Поширений в Азербайджані, Вірменії, Казахстані, Киргизстані, північно-західному Китаї (Східний Туркестан), Росії, Таджикистані, Туркменії, Індії, Узбекистані, Японії та Криму. В різних варіантах написання це слово зустрічається і в інших мовах: в Азербайджані - «тäндір», в Вірменії - «тонир» і «тундир», в Грузії - «тоне», в Індії - «тандур», в Таджикистані - «танура», в Східному Туркестані - «тонуріі».

Процес приготування їжі в тандирі (тандурі) здійснюється не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250–400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.

Переваги готування у тандирі:

  • Ваш шашлик готов за 15 хв.
  • Працює як піч для казана.
  • Готує м’ясо, овочі, хліб.
  • Не потребує спостереження за приготуванням.
  • Можна готувати у будь-яку пору року